Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ο Μολίνς

Άλλη μία “βόμβα” έσκασε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, σήμερα Παρασκευή, 4 Μαΐου, ο Γκιγιέρμο Μολίνς ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αποχωρήσει από το “Τριφύλλι”.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται, οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη και ένας από αυτούς, όπως ο ίδιος δήλωσε, θα είναι ο Μολίνς.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μολίνς στην πατρίδα του, ανακοίνωσε ότι περνάει τις τελευταίες του ημέρες στην Ελλάδα και ότι θα αποχωρήσει από την νυν ομάδα του. Όπως χαρακτηριστικά είπε “όχι δεν πρόκειται να μείνω στον Παναθηναϊκό”. Έπειτα εξήγησε τους λόγους, οι οποίοι τον οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και όπως τόνισε αυτή ήταν η πιο περίεργη χρονιά ολόκληρης της καριέρας του. Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε εάν έχει βρει ήδη την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, ο ίδιος απάντησε ότι θέλει να παραμείνει για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ανταγωνιστικό σύλλογο του Παναθηναϊκού. Πάντως, την απόφαση που πήρε ο Μολίνς την χαρακτήρισε ως αρκετά δύσκολη.

Ο Μολίνς είναι 29 ετών και μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2016 – 2017, ως ελεύθερος από την γαλλική Ρεν. Με την φανέλα του “Τριφυλλιού” έχει καταγράψει συνολικά 35 εμφανίσεις, μέχρι τώρα, και έχει πετύχει και δέκα τέρματα. Το τελευταίο διάστημα, ο Σουηδός επιθετικός στοίχημα πως δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Αφήστε μια απάντηση