Αργεί ακόμη το ντεμπούτο του Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό

Μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να μην διεξάγεται κάποια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, εξαιτίας των διεθνών αγώνων, ωστόσο στον Παναθηναϊκό στοιχηματίζουμε πως συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση το πρόγραμμα προπονήσεων.

Το “Τριφύλλι” είναι αποφασισμένο να αλλάξει άρδην την αγωνιστική του εικόνα και να αφήσει πίσω την βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. Η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω το μέτριο ξεκίνημά της και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ένας από τους παίκτες που δεν έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα, διότι ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “Πρασίνων”, αλλά έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία και ο Σένκεφελντ φαίνεται πως έχει όλα τα στοιχεία του αμυντικού που λείπουν από το ρόστερ μέχρι στιγμής.

Ο Ολλανδός στόπερ είναι ιδιαίτερα γρήγορος, αρκετά δυναμικός και ικανός στις εναέριες μονομαχίες και στις τοποθετήσεις και έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Ωστόσο είναι αρκετά πίσω στην φυσική του κατάσταση.

Βέβαια σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει αναμφίβολα η αποχή του από την αγωνιστική δράση. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει να αγωνιστεί σε επίσημη αναμέτρηση από τον περασμένο Μάιο, μιας και στη συνέχεια αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών.

Ο ίδιος εκτός από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, μετέχει και σε ατομικό προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ντεμπούτο του με την “Πράσινη” φανέλα θα αργήσει.

Ο ίδιος θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να δώσει το παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (21/09) και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την πέμπτη αγωνιστική (28/09).

Έτσι το ντεμπούτο του αναβάλλεται και υπολογίζεται για τις αρχές του επόμενου μήνα.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Δώνης έριξε το βάρος στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, καθώς διαπίστωσε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι η απόδοση των παικτών του πέφτει στο δεύτερο μέρος.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Φεντερίκο Μακέντα, Χρήστος Δώνης και Ούφε Μπεκ. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο τρίτος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει.

Αφήστε μια απάντηση