Βολιδοσκοπεί παίκτες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πέραν των ανανεώσεων, αρχίζει σιγά-σιγά να κινείται και για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Το “Τριφύλλι” μπορεί ακόμη να μην έχει αποκτήσει κάποιον παίκτη μέχρι στιγμής, όμως εξετάζει διάφορες περιπτώσεις και επικρατεί η αισιοδοξία ότι το ερχόμενο διάστημα θα κάνει σεφτέ στις μεταγραφές.

Τρεις παίκτες που έχουν προταθεί, εξετάζονται και τα ονόματά τους είναι σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα των “Πρασίνων” είναι οι Τόνι Σούνιτς, Γιάννης Φετφατζίδης και Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Όσον αφορά τον Τόνι Σούνιτς, πρόκειται για έναν 30χρονο κεντρικό αμυντικό με καταγωγή από την Βοσνία. Την σεζόν που μας πέρασε φορούσε την φανέλα της Ντιναμό Μόσχας, με την οποία κατέγραψε συνολικά 30 εμφανίσεις και σημείωσε ένα τέρμα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται και ο ίδιος το ερχόμενο διάστημα θα μείνει ελεύθερος.

Ο Βόσνιος στόπερ αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για το κέντρο της άμυνας καθώς διαθέτει ένα άκρως ικανοποιητικό πακέτο. Είναι απροσπέλαστος στο ένας με έναν, αρκετά δυνατός στις προσωπικές του μονομαχίες και ιδιαίτερα ικανός στις εναέριες. Ωστόσο η υπόθεσή του παρουσιάζει δυσκολίες, καθώς το κασέ του θεωρείται δυσβάστακτο για τις οικονομικές δυνατότητες των “Πρασίνων”.

Από την άλλη, ο Γιάννης Φετφατζίδης στα τέλη του μήνα θα μείνει ελεύθερος από τον Άρη καθώς δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του συλλόγου και δεν κατάφερε να κερδίσει νέο συμβόλαιο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, επιθυμεί την ένταξή του στην ομάδα, ωστόσο μέχρι στιγμής αναζητάει κάτι καλύτερο. Η περίπτωσή του θα προχωρήσει εφόσον το “Τριφύλλι” θα αργήσει να βρει παίκτη που θα αγωνίζεται στα εξτρέμ και παράλληλα ο Φετφατζίδης δεν βρει άμεσα την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Τέλος ο Βαλεντίν Ρομπέρζ έχει προταθεί και εξετάζεται. Ο Ρομπέρζ είναι 32 ετών, κατάγεται από την Γαλλία και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Τα τελευταία τρία χρόνια έπαιζε στον Απόλλωνα Λεμεσού, με τον οποίον έχει καταγράψει συνολικά 109 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία τέρματα.

Για να παραχωρηθεί από τον Απόλλωνα πρέπει η ομάδα της Κύπρου να βάλει στα ταμεία της ένα ικανοποιητικό ποσό, καθώς δεν θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο. Αυτή την στιγμή, το “Τριφύλλι” δεν έχει την δυνατότητα να δαπανήσει χρήματα, ωστόσο αναμένεται να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησής του. Ο Ρομπέρζ αρέσει στον κύριο Δώνη, όμως για να προχωρήσει η μεταγραφή του πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Όπως όλα δείχνουν πιο βατή φαίνεται η απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη.

Αφήστε μια απάντηση