Δυσαρέσκεια Εμποκού για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό

Πριν λίγες ημέρες ο Μάρκους Μπεργκ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και το γεγονός πως τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν την ομάδα να καταστεί ανταγωνιστική. Μετά τον Σουηδό επιθετικό, σειρά πήρε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος σε συνέντευξή του ανέφερε πως σε πολλές περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται μόνοι και πως υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή των μισθών από την “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο Εμποκού έδωσε συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι και ανέφερε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά τα οικονομικά θέματα τον φρενάρουν από το να πει το πολυπόθητο “ναι”.

Αναλυτικότερα, ο Εμποκού ανέφερε στις δηλώσεις του:

“Μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ και αυτό ισχύει και για μένα και για την οικογένειά μου. Μας αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα και συν τοις άλλοις βρίσκομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Το αν θα συνεχίσω στην Ελλάδα δεν εξαρτάται από εμένα αλλά από την Κιέβο Βερόνα και από κάποια οικονομικά θέματα όπως είναι οι πληρωμές”.

Ο ίδιος συνέχισε:

“Θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όμως σκέφτομαι πως μερικές στιγμές υπάρχουν ορισμένα οικονομικά θέματα και θέματα καταβολής μισθών. Τα θέματα αυτά είναι που με φρενάρουν. Πάντως, αναφέρω και πάλι πως το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω να παραμείνω, αφού όπως είπα είμαι σε μία καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή, ενώ αισθάνομαι άνετα με τους συμπαίκτες μου και διαθέτουμε ένα καλό σύνολο”.

“Αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα ορισμένες φορές, με κάνουν να αισθάνομαι πως είμαστε μόνοι και δεν υπάρχουν άνθρωποι να μας στηρίξουν στις δύσκολες στιγμές. Όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας, από τη στιγμή που δουλεύουμε κανονικά. Κάθε μήνα θα θέλαμε να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η απάντηση στις δηλώσεις του Εμποκού ήρθε από… ανεπίσημα χείλη της ΠΑΕ. Στελέχη της ομάδας ανέφεραν πως πρωταρχικός στόχος είναι να γίνονται κανονικά οι πληρωμές τη νέα σεζόν. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, η διοίκηση προσπαθεί να μειώσει το μπάτζετ και να μικρύνει το ρόστερ της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση