Ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ο Κολοβός στον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έχει κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση αυτό το σαββατοκύριακο, λόγω των διεθνών αναμετρήσεων, ωστόσο οι προπονήσεις στην ομάδα συνεχίζονται σε αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση.

Οι προπονήσεις του “Τριφυλλιού” συνεχίζονται, όμως τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Τελευταίο θύμα είναι ο Δημήτρης Κολοβός.

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, ο Δημήτρης Κολοβός αποχώρησε κατά τη διάρκεια αυτής, διότι αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα και το ερχόμενο διάστημα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο Έλληνας άσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή, στοιχηματίζουμε πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Μπορεί να υπάρχει χρόνος ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, θα αποφασίσει την ύστατη στιγμή εάν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Από εκεί και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα σε ότι αφορά την κατάσταση του Ούφε Μπεκ. Ο Δανός ακραίος επιθετικός φαίνεται πως ξεπερνάει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Έπειτα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η κατάστασή του βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Επίσης εκτός προπόνησης έμειναν οι Μακέντα, Νούνες και Χατζηθεοδωρίδης. Ο πρώτος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο πόδι του και για το λόγο αυτό μετείχε σε πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Επίσης, απών ήταν και ο Νούνες, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση του. Ακόμη ο Χατζηθεοδωρίδης αντιμετωπίζει θλάση πρώτου βαθμού από την αναμέτρηση με τη Ξάνθη. Ο νεαρός άσος αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ακόμη δέκα ημέρες και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα που ακολουθεί. Ο ίδιος πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Κατά τα άλλα, ο Φάουστο Τιένθα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός χαφ φαίνεται πως ανεβάζει ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Τέλος, ο Νίκος Βέργος δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στην προπόνηση, με συνέπεια να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, κάτι που ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός. Ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Μολό για τα όσο συνέβησαν με τον κύριο Δώνη.

Αφήστε μια απάντηση