Εξετάζει Φερνάντεθ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινείται δειλά-δειλά για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Μπορεί το τρέχον πρωτάθλημα της Super League να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη και να παραμένει άγνωστο εάν θα αρχίσει ξανά, όμως το “Τριφύλλι” κοιτάζει την επόμενή του ημέρα.

Οι “Πράσινοι” κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών. Αυτό θα συμβεί διότι ο Ούφε Μπεκ θα λύσει το συμβόλαιό του και θα αποτελέσει παρελθόν αλλά και ο Ντομινίκ Νατζ θα περάσει την πόρτα της εξόδου διότι μόνο με θαύμα θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Έτσι ο Παναθηναϊκός εξετάζει μελλοντικούς στόχους. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, έχει σχεδιάσει τη μεταγραφική του λίστα και στην κορυφή αυτής βρίσκεται το όνομα του Μαρκ Φερνάντεθ.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Μαρκ Φερνάντεθ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μιας και φοράει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Ο ίδιος έχει ξεχωρίσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του, μιας και αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας της Τρίπολης και έχει καταγράψει 24 συμμετοχές. Σε αυτές έχει σημειώσει έξι τέρματα και έχει μοιράσει δύο ασίστ.

Ο Φερνάντεθ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι που μας έρχεται και δε σκοπεύει να το ανανεώσει. Ο 29χρονος εξτρέμ έχει κάνει το κλικ σε αρκετούς εγχώριους συλλόγους όμως με τα τωρινά δεδομένα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε θέση ισχύος ώστε να τον κάνει δικό του.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο κύριος Ρόκα τον γνωρίζει από πρώτο χέρι. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί την περίοδο 2015-16 στη Σαμπαντέλ. Τότε ο Φερνάντεθ είχε πάρει μέρος σε 32 αναμετρήσεις και είχε πετύχει δέκα γκολ.

Ο Ισπανός εξτρέμ πρόκειται για μία αρκετά προσιτή και ποιοτική λύση, αφού για να κάνει κίνηση να τον αποκτήσει το “Τριφύλλι” δε θα χρειαστεί να δαπανήσει αρκετά χρήματα.

Επίσης γνωρίζει αρκετά καλά τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα και δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ακόμη το θετικό είναι ότι δεν προορίζεται απαραίτητα για βασικός και δε θα φάει τη θέση από κάποιον από τους γηγενείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κινηθεί για την απόκτησή του και η υλοποίηση της μεταγραφής του στοίχημα πως είναι στο χέρι της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή.

Αφήστε μια απάντηση