Επαγγελματικό συμβόλαιο για 7 “μικρούς”

Επτά παίκτες από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού επέγραψαν το μεσημέρι της Τρίτης το πρώτο επαγγελματικό τους συμβόλαιο. Το γεγονός φανέρωσε με τον καλύτερο τρόπο πως το “Τριφύλλι” στηρίζει τους παίκτες των ακαδημιών του και τους δίνει τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να αγωνιστούν στη “μεγάλη” ομάδα.

Οι επτά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι οι: Θανάσης Δημητρούλας, Χρήστος Ζερβόπουλος, Χρήστος Κουντουριώτης, Κώστας Αποστολάκης, Κώστας Βαλμάς, Δημήτρης Εμανουηλίδης και Βαγγέλης Θεοχάρης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής των συμβολαίων τους έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εκτός από τις υπογραφές των πρώτων επαγγελματικών συμβολαίων για τους 7 προαναφερθέντες παίκτες, ανακοινώθηκε και η επέκταση του συμβολαίου του Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου κατά ένα χρόνο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου για επτά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Συλλόγου και μίας επέκτασης συνεργασίας”.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις φωτογραφίες των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Αφήστε μια απάντηση