Επιστροφές στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ταξιδέψει στο Αγρίνιο προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναιτωλικό για την 15η αγωνιστική και εμβόλιμη του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Το ματς θα διευθύνει ο κύριος Βρέσκας από το σύνδεσμο Πιερίας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Τζιώτζιο από το σύνδεσμο Θράκης και τον Ευθυμιάδη από το σύνδεσμο Πιερίας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Γρατσάνης από τα Τρίκαλα.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε ήρθε ισόπαλο εντός έδρας με τη Λάρισα με σκορ 1-1. Οι “Πράσινοι” αν και αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με παίκτη παραπάνω και άνοιξαν το σκορ, χάρη σε τέρμα του Μακέντα, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος εντός έδρας με αντίπαλο τη Ξάνθη με σκορ 0-0. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 26 πόντους.

Για τον αγώνα που ακολουθεί, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, αναμένεται να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πήραν κανονικά μέρος οι Δημήτρης Κολοβέτσιος, Έργκους Κάτσε και Τάσος Χατζηγιοβάνης και τέθηκαν αυτόματα στη διάθεσή του.

Ο κύριος Δώνης προτίμησε να δώσει ανάσες στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στην αναμέτρηση με τη Λάρισα προκειμένου να τους έχει 100% έτοιμους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι Χατζηγιοβάνης, Κάτσε και Κολοβέτσιος ξεκουράστηκαν και αναμένεται να δώσουν το “παρών” στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα οι Κολοβέτσιος και Χατζηγιοβάνης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να βρεθούν και στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα στο βασικό σχήμα θα επιστρέψει ο Γιόχανσον, ενώ αρκετές πιθανότητες να βρεθεί σε αυτό έχει και ο Άλτμαν.

Τέλος στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, ο Φάνης Μαυρομάτης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η τέταρτη που είδε ο Έλληνας στόπερ με αποτέλεσμα να πρέπει να εκτίσει την ποινή του σε ένα από τα ματς που ακολουθούνε. Μετά από απόφαση του κυρίου Δώνη, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός θα απουσιάσει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση