Κυνηγάει την υπέρβαση πλέον ο Παναθηναϊκός

Το στοίχημα του Παναθηναϊκού, όπως έχουν τονίσει άπαντες στην ομάδα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο η επίτευξη του στοιχήματος έχει γίνει αρκετά δύσκολη, έπειτα από την ήττα του “Τριφυλλιού” στην έδρα του ΠΑΟΚ, στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων για τη φάση των “8” της διοργάνωσης. Οι “Πράσινοι” ηττήθηκαν με σκορ 2-0 και πλέον κυνηγούν την υπέρβαση προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς υπέπεσε σε αρκετά λάθη, δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα, με συνέπεια να μη μπορεί να μπει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Επίσης μετά το 2-0, οι ποδοσφαιριστές έχασαν το μυαλό τους και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Η πλειοψηφία των παικτών δε βρέθηκε και στην καλύτερή τους ημέρα, με συνέπεια να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με άδεια χέρια.

Ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Διούδης, ο οποίος κράτησε το σκορ σε λογικά επίπεδα και πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις. Πάντως στο “Τριφύλλι” έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι δεν υπήρξε παράβαση πέναλτι του Ινσούα, όπου ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης έγινε στο 15ο λεπτό όταν ο Κουρμπέλης δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Πασχαλάκης απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 33ο λεπτό ο Ινσούα ανέτρεψε τον Πέλκα και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Από τα έντεκα μέτρα, ο Βιερίνια νίκησε τον Διούδη και πέτυχε το 1-0. Στο 44ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε αδύναμο σουτ από τα όρια της περιοχής, με συνέπεια ο Πασχαλάκης να μπλοκάρει εύκολα. Στο 49ο λεπτό ο Διούδης έδιωξε το διαγώνιο σουτ του Μπίσεσβαρ. Στο 56ο λεπτό ο Κουρμπέλης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 57΄ το σουτ του Νάγκι δε βρήκε στόχο. Στο 70ο λεπτό ο Διούδης πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση και απομάκρυνε σε κόρνερ το τετ α τετ του Λάμπρου. Στο 71΄ έπειτα από φάουλ του Βιερίνια, ο Βαρέλα βρέθηκε ξεχασμένος στην καρδιά της περιοχής και με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 80ο λεπτό ο Διούδης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το σουτ του Λάμπρου από κοντινή απόσταση. Στο 86ο λεπτό ο κίπερ του Παναθηναϊκού εκτινάχθηκε και απέκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Λάμπρου από ευνοϊκή θέση.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Σένκεφελντ, Μπουζούκη (81΄ Περέα), Γιόχανσον, Ινσούα, Ανουάρ (78΄ Δώνη), Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη (54΄ Νάγκι), Μακέντα και Ζαχίντ.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Αφήστε μια απάντηση