Μένει ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα εξακολουθεί να φοράει, τουλάχιστον, μέχρι το καλοκαίρι ο Εμάνουελ Ινσούα. Πλέον οι πιθανότητες να αποχωρήσει από το “Τριφύλλι” είναι απειροελάχιστες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας.

Από το περιβάλλον του 28χρονου μπακ επικρατούσε η αισιοδοξία ότι το τελευταίο διάστημα θα έφτασε στα γραφεία των “Πρασίνων” πρόταση για την παραχώρησή του από την Αλ Ουάχντα, η οποία είχε ενδιαφερθεί έντονα για την απόκτησή του.

Ωστόσο μέχρι στιγμής, η ομάδα από τα Εμιράτα δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και θεωρείται απίθανο να το κάνει μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Βέβαια σε περίπτωση που φτάσει εν τέλει προσφορά, η οποία όμως δε ξεπερνά τις 500.000 ευρώ τότε η διοίκηση του Παναθηναϊκού μόνο με θαύμα θα ανάψει το πράσινο φως για τη μετακίνησή του.

Επίσης πριν λίγες ημέρες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, συναντήθηκε με τον Εμάνουελ Ινσούα και του τόνισε ότι δε θα ρισκάρει να μείνει ο σύλλογος χωρίς βασικό αριστερό μπακ λίγες ημέρες προτού εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Έτσι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, θα στοιχηματίζαμε πως ο Ινσούα θα μείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι όταν και ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Πάντως οι πιθανότητες να μείνει στην ομάδα και μετά το πέρας του συμβολαίου του είναι ελάχιστες, αφού ο ποδοσφαιριστής ζητάει χρήματα τα οποία με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν μπορούν να καλυφθούν.

Εφόσον ο Αργεντινός ρίξει τις ετήσιες απολαβές του τότε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του και να βρουν τη χρυσή τομή. Όμως με τα τωρινά δεδομένα, αυτό το σενάριο φαντάζει ουτοπικό, μιας και ο 28χρονος θεωρείται απίθανο να “πέσει” στην τιμή του.

Όπως και να έχει ο Ινσούα θα μείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σε ότι αφορά το μέλλον του στην Παιανία.

Αφήστε μια απάντηση