Μπαμ με Κολοβό ο Παναθηναϊκός

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Το “Τριφύλλι” είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη της ομάδας. Η πρώτη άφιξη ήταν αυτή του Κονάν.

Οι “Πράσινοι” στοίχημα πως κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τον Κολοβό, με τον οποίον έχουν συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Η απόκτησή του βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών και τις επόμενες ώρες ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να περάσει αρχικά τα καθιερωμένα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στην συνέχεια να βρεθεί στα γραφεία της διοίκησης προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Ο Κολοβός αναμένεται το αργότερο μέχρι σήμερα Πέμπτη να περάσει τις καθιερωμένες εξετάσεις και να υπογράψει στην νέα του ομάδα. Έπειτα η διοίκηση θα ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας μαζί του.

Το “Τριφύλλι” είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και το περασμένο καλοκαίρι. Τότε ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος στην Ομόνοια επιθυμούσε να αποχωρήσει από την Κύπρο, ωστόσο η μεταγραφή του δεν είχε προχωρήσει.

Εν τέλει ο 26χρονος μεσοεπιθετικός παρέμεινε στην Ομόνοια και μάλιστα είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να εκτοξεύεται με αποκορύφωμα την κλίση του στην Εθνική Ελλάδος.

Την σεζόν που μας πέρασε, με την φανέλα της Ομόνοιας πήρε μέρος σε 18 αναμετρήσεις, σημείωσε τέσσερα τέρματα και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας. Πριν λίγο καιρό το συμβόλαιό του με τον κυπριακό σύλλογο ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι η Ομόνοια προσπάθησε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αφού του κατέθεσε νέα πρόταση συνεργασίας, ο 26χρονος αποφάσισε να μείνει ελεύθερος.

Ο Κολοβός είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα, και οι δύο άντρες μέσα σε λίγα λεπτά έδωσαν τα χέρια. Ο Έλληνας εξτρέμ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στην συνέχεια να μεταβεί στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο διεθνής άσος μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και σε θέση δεκαριού ή ακόμα και δεύτερου επιθετικού. Με την μεταγραφή του σίγουρα τα χέρια του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Δώνη, θα λυθούν όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Αφήστε μια απάντηση