Νέος τραυματισμός για Μπεκ στον Παναθηναϊκό

Πριν λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Σμύρνης προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να μην χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό. Το “Τριφύλλι” πέραν της ήττας με σκορ 0-1, έχασε και τον Ούφε Μπεκ.

Ο Ούφε Μπεκ αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, όμως στη συνέχεια αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο Δανός ακραίος επιθετικός αποχώρησε κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης και υποβλήθηκε κατευθείαν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, αναμένεται να τον προφυλάξει από τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τον Άρη, καθώς δεν θέλει να ρισκάρει σε τυχόν υποτροπή του. Έτσι ο 26χρονος εξτρέμ θα μείνει εκτός προπονήσεων το ερχόμενο διάστημα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Μάλιστα η τύχη φαίνεται πως του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Μπεκ τα προηγούμενα χρόνια αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια της προπόνησης υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Δανός το είχε ξεπεράσει αλλά με το που γύρισε στην ενεργό δράση, θα πρέπει να μείνει και πάλι εκτός.

Από εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν συμμετείχε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός των “Πρασίνων” ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδος και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης. Πάντως όπως είναι γνωστό, ο 25χρονος χαφ δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Άρη.

Επίσης εκτός προπόνησης έμεινε και ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός φορ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από έντονες ενοχλήσεις στη μέση του και για τον λόγο αυτό μετέχει σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Ο 28χρονος επιθετικός αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να ανεβάσει στροφές και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα που έπεται.

Τέλος από την προπόνηση απουσίαζαν και οι Μπουζούκης, Αποστολάκης και Καμπετσής, καθώς βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Στα της προπόνησης, ο κύριος Δώνης έριξε το βάρος στην τακτική, μέσα από διάφορες ασκήσεις. Στη συνέχεια οι παίκτες του μετείχαν σε παιχνίδι κατοχής μπάλας και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό σε μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση