Ο Άλτμαν είχε τη λύση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε του Αστέρα με σκορ 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Όμρι Άλτμαν για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του, είχε υποστεί ρήξη χιαστού, βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα και στοιχηματίζουμε πως δικαίωσε απόλυτα την επιλογή του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Ο κύριος Δώνης θέλησε να καλυτερεύσει την επιθετική δημιουργία της ομάδας του και για το λόγο αυτό έδωσε στον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό φανέλα βασικού.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή τους ματς σημειώθηκε στο 11ο λεπτό όταν ο Κουρμπέλης τροφοδότησε δεξιά τον Κάτσε, αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Κουρμπέλης από το ύψος του πέναλτι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 16ο λεπτό, ο Κουρμπέλης με εκπληκτική μπαλιά τροφοδότησε τον Άλτμαν, ο οποίος αφού αρχικά έκανε το κοντρόλ στη συνέχεια με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0. Στο 30ο λεπτό μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου, ο Καλτσάς έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη. Στο 45ο λεπτό το σουτ του Γιόχανσον από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ. Με τους “Πράσινους” να βρίσκονται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 57ο λεπτό όταν ο Μανιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 62ο λεπτό ο Διούδης με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε το σουτ του Κώτσιρα.  Στο 75ο λεπτό ο Αραβίδης έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 77ο λεπτό το σουτ του Μακέντα από ευνοϊκή θέση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Χατζηγιοβάνη ( 82΄ Πούγγουρα ), Χατζηθεοδωρίδη, Κάτσε, Άλτμαν ( Μουνιέ ), Κολοβέτσιο, Γιόχανσον, Κουρμπέλη ( 71΄ Δώνη ), Μακέντα και Μπουζούκη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και το γκολ του Άλτμαν

Αφήστε μια απάντηση