Παναθηναϊκός: Έρχονται στην Ελλάδα οι πρώτοι

Ο Παναθηναϊκός μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στις προπονήσεις. Όπως έγινε γνωστό από την Τρίτη που μας έρχεται το “Τριφύλλι” θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και οι παίκτες μετά από αρκετό καιρό θα δώσουν το παρών στο προπονητικό κέντρο.

Οι ξένοι ποδοσφαιριστές των “Πράσινων” είχαν πάρει ειδική άδεια από τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να μεταβούν στις πατρίδες τους και να περάσουν τις δύσκολες ώρες της πανδημίας του κοροναϊού με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ωστόσο από την Τρίτη και έπειτα, οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά και σιγά-σιγά επιστρέφουν στη χώρα μας. Πέντε παίκτες του συλλόγου το περασμένο διάστημα έλειπαν στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζοάο Νούνες, Κρίστιαν Κόναν, Ντομινίκ Νατζ και Ούφε Μπεκ. Ήδη οι δύο πρώτοι έχουν κλείσει εισιτήρια για Αθήνα και με ενδιάμεσους σταθμούς το επόμενο διάστημα θα φτάσουν στη χώρα μας.

Επίσης σε καλό δρόμο είναι και οι προσπάθειες που κάνουν τόσο ο Ούφε Μπεκ όσο και ο Ντομινίκ Νατζ προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Αμφότεροι αναμένεται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα ώστε να βρεθούν το πρωί της Τρίτης στο Κορωπί και να ξεκινήσουν δειλά-δειλά τις προπονήσεις.

Από την άλλη, ο Κριστιάν Κονάν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ώστε να φτάσει στη χώρα μας και η επιστροφή του υπολογίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα, παραμένει στην Ισπανία όπου και θα μείνει μέχρι τα τέλη του μήνα.

Ο κύριος Ρόκα ωστόσο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το προπονητικό επιτελείο αλλά και με τη διοίκηση καθώς εξακολουθεί να αναζητάει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα απασχολήσουν έντονα το σύλλογο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι παίκτες αλλά και το τεχνικό επιτελείο θα βρεθούν στο Κορωπί το πρωί της Τρίτης. Αρχικά θα περάσουν τα απαραίτητα τεστ προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν συμπτώματα της ασθένειας του κοροναϊού και όταν αυτά ολοκληρωθούν τότε θα χωριστούν σε γκρουπ των έξι παικτών και θα ξεκινήσουν σταδιακά το πρόγραμμα προπονήσεων.

Αφήστε μια απάντηση