Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια ο Μπουζούκης

Ο Παναθηναϊκός. την Δευτέρα, 14 Μαΐου, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου με τον Σύλλογο εκπνέει το καλοκαίρι και αρχικά, όπως όλα έδειχναν, δύσκολα θα συνέχιζε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο “Τριφύλλι”. Ωστόσο, μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο 20χρονος κεντρικός μέσος συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Μπουζούκης έχει ισχύ μέχρι το 2020 και έτσι ο νεαρός άσος θα παραμείνει στους “Πράσινους” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μπουζούκης είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Super League, τις οποίες όμως απέρριψε καθώς ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος στοιχηματίζουμε πως θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και την σεζόν που έρχεται αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να δείξει τις αρετές του και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, την σεζόν που διανύουμε, αγωνιζόταν με την Κ20 του Παναθηναϊκού, στην οποία ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία που έκανε στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, αποτελούσε έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μπουζούκης τόνισε ότι είναι αρκετά χαρούμενος με την παραμονή του στην ομάδα, στην οποία αγωνίζεται από όταν ήταν 15 ετών. Ακόμη, υποστήριξε ότι θα δώσει τα πάντα προκειμένου να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, προς το πρόσωπό του, και θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιος αυτών. Επίσης,  ευχαρίστησε την οικογένειά του, η οποία ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους ανθρώπους την ομάδας που τον εμπιστεύτηκαν.Επιπλέον, τόνισε ότι θα δουλέψει σκληρά και θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του. Τέλος, θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή οι “Πράσινοι” πρέπει να στηριχθούν στις ακαδημίες της ομάδας για να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Αφήστε μια απάντηση