Παναθηναϊκός: Απόσταση με Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις επαφές του με ορισμένους ποδοσφαιριστές, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Δύο από τους παίκτες που το “Τριφύλλι” κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διότι τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι είναι οι Γιάννης Μπουζούκης και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Οι “Πράσινοι” επιθυμούν να κρατήσουν για παραπάνω από ένα χρόνο τους δύο ταλαντούχους παίκτες, καθώς δεν θέλουν να τους χάσουν ως ελεύθερους, γιατί αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα περιουσιακά κεφάλαια του συλλόγου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να ανανεώσουν όσο το συντομότερο δυνατόν τα συμβόλαιά τους, μιας και σε περίπτωση ενδεχόμενης πώλησής τους να μπει ρευστό στα ταμεία της ομάδας.

Στην πρώτη κουβέντα που έγινε μεταξύ του “Τριφυλλιού” και των νεαρών ποδοσφαιριστών διαπιστώθηκε πως υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Με την περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη επικρατεί η αισιοδοξία ότι η υπόθεσή του θα έχει αίσιο τέλος, αφού η απόσταση που τους χωρίζει δεν είναι τόσο μεγάλη. Στον Παναθηναϊκό έχουν την αίσθηση ότι σύντομα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Όσον αφορά την υπόθεση ανανέωσης του Τάσου Χατζηγιοβάνη, η περίπτωσή του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες μιας και η απόσταση που υπάρχει είναι αρκετά μεγάλη και φαίνεται δύσκολο μέχρι στιγμής να βρεθεί δίαυλος επικοινωνίας.

Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός φαίνεται πως επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και το ερχόμενο διάστημα περιμένει να φτάσει στα γραφεία της “Πράσινης” ΠΑΕ πρόταση για την παραχώρησή του.

Ο νεαρός άσος θεωρεί ότι η πρόταση που θα φτάσει από σύλλογο του εξωτερικού θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της ομάδας του και παράλληλα θα αποτελεί ιδανικό προορισμό για την εξέλιξή του ως παίκτη αλλά για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Από την άλλη δεν συγκινείται ιδιαίτερα στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του και δεν βιάζεται να φτάσει σε οριστική συμφωνία με το “Τριφύλλι”.

Για τους λόγους αυτούς, οι συζητήσεις με τον Χατζηγιοβάνη στοιχηματίζουμε πως θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο, ωστόσο με τα μέχρι τώρα δεδομένα κρίνεται δύσκολο οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Πλέον θα υπάρξει νέα σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των δύο παικτών και στον Παναθηναϊκού έχουν την αισιοδοξία ότι έστω και δύσκολα θα δώσουν τα χέρια με τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αφήστε μια απάντηση