Παναθηναϊκός: Επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Χατζηγιοβάνης

Πριν λίγες ημέρες ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Χατζηγιοβάνης επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό και στην ενεργό δράση. Μάλιστα, η επιστροφή του στοιχηματίζουμε πως έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και ο νεαρός άσος συνέβαλε τα μέγιστα και βοήθησε το “Τριφύλλι” να επικρατήσει εκτός έδρας του Ατρόμητου με σκορ 0-1. Ο 22χρονος εξτρέμ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου.

Οι “Πράσινοι” έφυγαν με το διπλό από μία δύσκολη έδρα και επέστρεψαν στις νίκες. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να βγάζουν ενέργεια και διάθεση στον αγωνιστικό χώρο, να είναι ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, να δημιουργούν ευκαιρίες και παράλληλα να μην απειλούνται ιδιαίτερα.

Οι παίκτες του είχαν σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πίεζαν αρκετά ψηλά τον αντίπαλο και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα. Ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης έγινε στο 13ο λεπτό όταν το μακρινό σουτ του Κουρμπέλη πέρασε άουτ. Στο 18ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά αυτό πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 35ο λεπτό ο Διούδης απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόσα. Στο 43ο λεπτό ο Μπουζούκης με εκπληκτική κάθετη μεταβίβαση τροφοδότησε τον Χατζηγιοβάνη και αυτός με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 0-1. Στο 62ο λεπτό ο Μανδάς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το σουτ του Χατζηγιοβάνη. Στο 68ο λεπτό ο Μπουζούκης έκανε το σουτ αλλά ο Μανδάς έπεσε στη γωνία του και το μπλόκαρε. Στο 70ο λεπτό έπειτα από φάση διαρκείας, ο Μανούσος από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 75ο λεπτό ο Μανδάς έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Μπουζούκη.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Σένκεφελντ, Ζαχίντ (63΄ Χατζηθεοδωρίδη), Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλη (75΄ Αλεξανδρόπουλο), Πούγγουρα, Καμπετσή Δώνη, Χατζηγιοβάνη (71΄ Κολοβό) και Μπουζούκη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση