Παναθηναϊκός: Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για Κολοβέτσιο

Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς, καθώς χωρίς να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με σκορ 3-1.

Ωστόσο η νίκη πέρασε επισκιάστηκε και πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Κολοβέτσιος μόλις στο 6ο λεπτό αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατό του και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του είχε περάσει ο Νούνες.

Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση του Κολοβέτσιου έμπνεε ανησυχία και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Μία μέρα μετά τον αγώνα, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστεί ακριβώς το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις και τα δυσάρεστα σε ότι αφορά την κατάστασή του. Συγκεκριμένα έδειξαν ότι ο Έλληνας στόπερ έχει υποστεί ρήξη συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο.

Αυτό συνεπάγεται ότι ο έμπειρος αμυντικός θα απουσιάσει σίγουρα τόσο από τα δύο τελευταία ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Super League, όσο και από τις δύο με τρεις πρώτες αναμετρήσεις των play off.

Ο ίδιος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα έπειτα από αρκετό καιρό, λόγω της απουσίας του Σένκεφελντ, η τύχη του γύρισε την πλάτη και θα χρειαστεί να παραμείνει στα πιτς για περίπου πέντε με έξι εβδομάδες.

Ο Κολοβέτσιος έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αφήστε μια απάντηση