Παναθηναϊκός: Με οδηγούς τον Μακέντα και τον Διούδη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” πήρε σπουδαία νίκη καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με σκορ 1-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, και ο Σωκράτης Διούδης, που κράτησε όποτε χρειάστηκε ανέπαφη την εστία του.

Για ακόμη μία αναμέτρηση η απόδοση του Φεντερίκο Μακέντα στοίχημα πως ήταν καταλυτική για τους “Πράσινους” καθώς σε ακόμη ένα ματς ο Ιταλός στράικερ βρήκε δίχτυα και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Σωκράτης Διούδης καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, απέκρουσε πέναλτι και όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα του φώναξε βροντερό “παρών”.

Μελανό σημείο του αγώνα αποτελεί ο τραυματισμός του Μακέντα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα επιστρέψει στην ενεργό δράση από το νέο έτος.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 20ο λεπτό όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Διούδη. Στο 24ο λεπτό μετά από εκπληκτική μακρινή μπαλιά του Κάτσε, ο Μακέντα αφού πρώτα κοντρόλαρε τη μπάλα στη συνέχεια με σουτ σημείωσε το 1-0. Έτσι με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης έγινε στο 55ολεπτό όταν ο Διούδης μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ενσικουλού. Ένα λεπτό αργότερα το διαγώνιο σουτ του Μπουζούκη πέρασε άουτ. Στο 62ολεπτό, ο Κολοβέτσιος ανέτρεψε τον Μπουσουλάτζιτς μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουλούρης, με τον Διούδη να επιλέγει τη σωστή γωνία και να απομακρύνει. Στο 75ο λεπτό μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Κουλούρης έκανε την προβολή όμως ο Διούδης απομάκρυνε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα το μακρινό σουτ του Μπρούνο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 83ο λεπτό, ο Μπουζούκης από το χώρο της μεσαίας γραμμή προσπάθησε να “κρεμάσει” τον Μέγιερι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 96ο λεπτό μετά από γύρισμα του Χατζηισαΐα, ο Μπουσουλάτζιτς έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του “Τριφυλλιού”.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Χατζηθεοδωρίδη ( 67΄ Πούγγουρα ),Γιόχανσον, Δώνη, Χατζηγιοβάνη ( 83΄ Τσανδάρη ), Κολοβέτσιο, Ινσούα, Μακέντα (46΄ Καμπετσή ), Κάτσε και Μπουζούκη.

Δείτε τις φάσεις του αγώνα


Αφήστε μια απάντηση