Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα η προετοιμασία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία, στην πρώτη μάχη μεταξύ των δύο ομάδων για την φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο ματς των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου με επτά βαθμούς. Οι “Πράσινοι” κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό, τον Κισσαμικό και την Ιεράπετρα. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κισσαμικού και του Παναιτωλικού και ήρθε ισόπαλος με την Ιεράπετρα.

Από την άλλη, η Λαμία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου με τέσσερις πόντους.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Πέμπτης με πάρα πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δεν έδωσαν το παρών πέντε ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Καμπετσή, Μπουζούκη, Σέχου, Οικονόμου και Θεοχάρη.

Όσον αφορά την κατάσταση των Οικονόμου και Μπουζούκη, οι δύο παίκτες είναι αρκετά εξασθενημένοι από την ίωση που τους ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Αμφότεροι πέρασαν μία ημέρα στο νοσοκομείο καθώς η υγεία τους δεν παρουσίαζε βελτίωση. Τόσο ο Οικονόμου όσο και ο Μπουζούκης θεωρείται απίθανο να δώσουν στο παιχνίδι που έπεται.

Αντίθετα σε καλύτερη κατάσταση είναι οι υπόλοιποι τρεις και όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι Χρήστος Δώνης, Έργκους Κάτσε, Φάνης Τσανδάρης, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τάσος Χατζηγιοβάνης ξεπέρασαν την ίωση που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες και πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Η τελευταία προπόνηση έγινε υπό το βλέμμα του κυρίου Μάκη Αγγλίνα, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, παραμένει κλινήρης. Ο κύριος Δώνης νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο “Υγεία” καθώς η γρίπη τον νίκησε. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη, ωστόσο φαντάζει αρκετά δύσκολο να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Τέλος, ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση που έπεται. Ο Ιταλός επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τη Ξάνθη που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση