Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά με Μπουζούκη

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μπουζούκη με τον Παναθηναϊκό έχει εξελιχθεί σε σήριαλ, καθώς η υπόθεσή του διαρκεί εδώ και πολύ καιρό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχής διαπραγματεύσεις ωστόσο η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό σκέλος κρατάει ακόμη.

Το συμβόλαιο του Μπουζούκη με το “Τριφύλλι” έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και το στοίχημα της διοίκησης αποτελεί αναμφισβήτητα η παραμονή του στην ομάδα, καθώς είναι ίσως το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό στοιχείο του συλλόγου την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την πλευρά του επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους “Πράσινους”, αφού θεωρεί ότι μπορεί να εξελιχθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα που τον ανέδειξε υπό τις οδηγίες του τεχνικού,  Γιώργου Δώνη.

Ο νεαρός άσος φέρεται να ζητάει νέο συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στις 150.000 ευρώ. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός του προσφέρει συμβόλαιο με τις απολαβές του να φτάνουν τις 120.000 ευρώ για κάθε χρόνο. Η διαφορά μπορεί να είναι μικρή, καθώς τις δύο πλευρές χωρίζουν μόλις 30.000 ευρώ, όμως το “Τριφύλλι” παίζει με την φωτιά αφού δεν κάνει την υπέρβαση για να κρατήσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και στους “Πράσινους” επικρατεί η αισιοδοξία ότι η υπόθεσή του θα έχει αίσιο τέλος, ο Μπουζούκης θα υποχωρήσει και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, ένας από τους παίκτες που ενδιέφερε τον Παναθηναϊκό, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του και η περίπτωση απόκτησής του δεν θα προχωρήσει. Ο λόγος για τον Φάνο Κατελάρη, ο οποίος βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην μεταγραφική λίστα του “Τριφυλλιού”, όμως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, την Ομόνοια,  και έτσι το όνομά του έκλεισε αυτόματα για τους “Πράσινους”.

Επίσης ο Παναθηναϊκός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Άλεφ από την Μπράγκα. Ωστόσο ούτε η περίπτωσή του θα προχωρήσει, καθώς ο 24χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση