Παναθηναϊκός: Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Γιόχανσον

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση τις προπονήσεις, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τον Ματίας Γιόχανσον να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις και να μην ολοκληρώνει το πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Ματίας Γιόχανσον αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και ζήτησε από τον κύριο Δώνη να εγκαταλείψει το πρόγραμμα. Άμεσα το ιατρικό επιτελείου του συλλόγου έπεσε πάνω στον Σουηδό μπακ προκειμένου να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Το ιατρικό επιτελείο τον εξέτασε και διαπίστωσε ότι ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλό του. Κατευθείαν τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι του και ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, στη συνέχεια πήρε μέρος σε πρόγραμμα αποφόρτισης. Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει στροφές και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γιόχανσον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 24/11.

Από εκεί και πέρα, ο Εμάνουελ Ινσούα συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα. Έτσι και αλλιώς, ο Αργεντινός μπακ δεν υπολογιζόταν για τα ματς που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, αφού είναι τιμωρημένος.

Επίσης σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας μετείχε και ο Γκάγιας Ζαχίντ. Στο πόδι του 25χρονου μέσου έχει τοποθετηθεί κηδεμόνας προκειμένου να κάνει ορισμένες κινήσεις όταν κινείται. Ο Νορβηγός κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γυρίσει στη δράση το συντομότερο δυνατό, όμως αναμένεται να λείψει για τον επόμενο περίπου ένα μήνα.

Κατά τα άλλα, οι Ούφε Μπεκ και Κωνσταντίνος Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι του, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να ξεπεράσει το κάταγμα που υπέστη στον καρπό του.

Αφήστε μια απάντηση