Παναθηναϊκός: Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Δώνης

Αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος περιμένει τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” αντιμετωπίζει εντός έδρας την Παναχαϊκή στη ρεβάνς των δύο ομάδων με φόντο την είσοδό του στη φάση των “16” της διοργάνωσης. Οι “Πράσινοι” στο πρώτο ματς είχαν επικρατήσει με σκορ 1-3 και κρατούν τη τύχη αποκλειστικά στα χέρια τους.

Το ματς μεταξύ του ΠΑΟ και της Παναχαϊκής είναι προγραμματισμένο για σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί και ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα και να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά την τρέχουσα σεζόν.

Το σκορ του πρώτου αγώνα επιτρέπει στον κύριο Δώνη να δοκιμάσει νέα συστήματα και να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα ορισμένων παικτών του. Παράλληλα αρκετοί από τους θεωρητικά βασικούς αναμένεται να ξεκουραστούν και οι πλειοψηφία αυτών θα μείνει εκτός αποστολής, μιας και ακολουθεί δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο το Βόλο.

Όπως όλα δείχνουν στους έντεκα πρώτους θα βρεθούν αρκετοί αναπληρωματικοί, οι οποίοι περιμένουν πως και πως να πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, ο κύριος Δώνης δεν υπολογίζει σίγουρα στους Γκαγιάς Ζαχίντ και Εμάνουελ Ινσούα. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και πλέον μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο αμφότεροι δε θα δώσουν το παρών στην αποστολή με την Παναχαϊκή.

Όσον αφορά τον Γκαγιάς Ζαχίντ, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο πόδι του. Ο Νορβηγός δύσκολα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και για την αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο. Οι ενοχλήσεις παραμένουν και ο ίδιος υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς απέναντι στη Λαμία.

Επίσης ο Εμάνουελ Ινσούα αναμένεται να ανεβάσει στροφές πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις. Στόχος του αριστερού οπισθοφύλακα είναι να έτοιμος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στις 18/12.

Επιπλέον ο Κωνσταντίνος Κότσαρης πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ανεβάσει στροφές από το νέο έτος.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο ματς του “Τριφυλλιού” με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει αναγκαστικά να απουσιάσει από ένα παιχνίδι. Έπειτα από απόφαση του κυρίου Δώνη, ο αρχηγός της ομάδας θα λείψει με το Βόλο, όπου θα εκτίσει την ποινή του.

Αφήστε μια απάντηση