Παναθηναϊκός: Ψάχνει τον καλό του εαυτό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τη Λάρισα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” αν και αγωνίστηκε για περίπου 90 λεπτά με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς ήρθε ισόπαλος με τη Λάρισα με σκορ 1-1. Το τέρμα των “Πρασίνων” σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Η αναμέτρηση θα στοιχημάτιζε κανείς πως ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναθηναϊκό αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο και παράλληλα το “Τριφύλλι” άνοιξε το σκορ. Όμως στη συνέχεια, ο προπονητής των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να ξεμπερδέψουν με την υπόθεση νίκη και τη Λάρισα να ισοφαρίζει.

Ο νέος χρόνος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης για πέντε συνεχόμενα ματς και ψάχνει τον καλό του εαυτό.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στην πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα στο 1ο λεπτό έπειτα από μακρινή μπαλιά του Μαυρομάτη, ο Μακέντα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, ο Γκοΐκοβιτς τον ανέτρεψε και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακέντα, ο οποίος νίκησε τον τερματοφύλακα της Λάρισας, Κρίστιανσον, και σημείωσε το 1-0. Στο 4ο λεπτό ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 13ο λεπτό το σουτ του Ινσούα από ευνοϊκή θέση δεν ανυσήχησε τον Κρίστιανσον. Στο 23ο λεπτό μετά από κόρνερ του Μπουζούκη, ο Κουλιμπαλί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 43ο λεπτό το μακρινό σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς πέρασε άουτ. Με το “Τριφύλλι” να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο 45 λεπτά.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, οι “Πράσινοι” ισοφαρίστηκαν. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό μετά από λάθος εκτίμηση του Μαυρομάτη, ο Ντέλετιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-1. Στο 88ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Κουλιμπαλί, αυτός έκανε το γύρισμα ο Ζίζιτς ανέτρεψε τον Μακέντα όμως ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι. Στο 93ο λεπτό ο Κρίστιανσον απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Κουρμπέλη. Το κόρνερ εκτελέστηκε ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κρίστιανσον μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Παντελάκη, Εμμανουηλίδη ( 75΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Μαυρομάτη, Κουλιμπαλί, Τσανδάρη ( 63΄ Μουνιέ ), Ινσούα, Δώνη, Μακέντα, Μπουζούκη ( 46΄ Άλτμαν ) και Κουρμπέλη.

Αφήστε μια απάντηση