Πλήρωσε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το “Τριφύλλι” στο πρώτο μέρος είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφόρησε με εξαιρετικό τρόπο την μπάλα, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες όμως τις σπατάλησε με αποτέλεσμα να πάει ισόπαλο στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η απόδοση των παικτών έπεσε κατακόρυφα, έδωσαν μέτρα στον αντίπαλο, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους, όπως συνέβη στα πρώτα 45 λεπτά, με συνέπεια να μην μπορούν να μπούνε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στην επανάληψη, οι “Πράσινοι” έχασαν την έντασή τους, δεν είχαν την ίδια ενέργεια και την ίδια αποτελεσματικότητα στο να κρατήσουν τη μπάλα και μοιραία κλείστηκαν στην περιοχή τους.

Ο Παναθηναϊκός αδίκησε την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο μέρος και έφυγε με άδεια χέρια από το Φάληρο. Πάντως το “Τριφύλλι” έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή του αιώνιου ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο 22ο λεπτό όταν ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Μασούρα από ευνοϊκή θέση. Στο 25ο λεπτό ο Μασούρας βρέθηκε ξεχασμένος στην καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά αλλά ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Στο 26ο λεπτό έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Παναθηναϊκού, ο Κουρμπέλης έκανε το γύρισμα στον αμαρκάριστο Δώνη, αυτός επιχείρησε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος. Στο 42ο λεπτό ο Διούδης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε την κεφαλιά του Σεμέδο. Στο 43ο λεπτό ο Μπουζούκης με φανταστική μπαλιά έβγαλε τον Γιόχανσον σε θέση βολής, αυτός έκανε το σουτ όμως ο Σα του είπε “όχι”. Στο 58ο λεπτό το σουτ του Μακέντα από πλάγια θέση πέρασε πάνω από την εστία. Στο 59ο λεπτό ο Διούδης δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από το μακρινό σουτ του Μπενζιά. Στο 60ο λεπτό έπειτα από λάθος του Κουρμπέλη, ο Ελ Αραμπί έβγαλε τον Χριστοδουλόπουλο απέναντι από τον Διούδη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 74ο λεπτό μετά από σέντρα του Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί βγήκε μπροστά από τον Σένκεφελντ και με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0. Στο 82ο λεπτό ο Διούδης απομάκρυνε σε  κόρνερ το σουτ του Ομάρ μέσα από την περιοχή.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ, Γιώργος Δώνης, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Διούδη, Γιόχανσον, Χατζηγιοβάνη (78΄ Περέα), Ινσούα, Σένκεφελντ, Ζαχίντ (71΄ Μπεκ), Πούγγουρα, Μπουζούκη, Δώνη (83΄ Καμπετσή), Μακέντα και Κουρμπέλη.

Αφήστε μια απάντηση