Πρωτιά στον όμιλο για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον Κισσαμικό στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την είσοδό τους στην επόμενη φάση και πάλευαν για την πρωτιά του ομίλου. Τελικά την πρώτη θέση κατέκτησε το “Τριφύλλι” καθώς επικράτησε του Κισσαμικού με σκορ 1-2. Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Εμμανουηλίδης και Βέργος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, αποφάσισε να ξεκουράσει ορισμένους από τους θεωρητικά βασικούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά τη σεζόν  που διανύουμε. Θέση στο βασικό σχήμα πήραν οι Παντελάκης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Τσανδάρης.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 3ο λεπτό όταν έπειτα από σέντρα ακριβείας του Αποστολάκη, ο Εμμανουηλίδης έκανε την προβολή σε κενή εστία αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κισσαμικού. Στο 7ο λεπτό, μετά από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Δασκαλάκης, ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 0-1. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Αποστολόπουλου πέρασε πάνω από την εστία του Διούδη. Στο 22ο λεπτό μετά από σέντρα του Αποστολάκη, ο Βέργος αφού πρώτα κατέβασε τη μπάλα στη συνέχεια έκανε τα σουτ αλλά αυτό πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 33ο λεπτό μετά από σέντρα του Εμμανουηλίδη, ο Βέργος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 36ο λεπτό ο Διούδης απομάκρυνε σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρίσκι βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ του “Τριφυλλιού” αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 54ο λεπτό όταν μετά από γύρισμα του Βρεττού, ο Ρίσκι έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης το απομάκρυνε. Στη συνέχεια της φάσης, ο Τεγούσης έκανε το σουτ και ο Ρίσκι με τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 57ο λεπτό μετά από γύρισμα του Κάτσε, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σισέ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέργος, ο οποίος νικήθηκε από τον Δασκαλάκη. Στο 75ο λεπτό μετά από μπαλιά του Μπουζούκη, ο Παντελάκης έκανε το γυριστό σουτ, ο Δασκαλάκης με εντυπωσιακό τρόπο το απομάκρυνε όμως στη συνέχεια ο Βέργος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-2. Στο 78ο λεπτό ο Διούδης παραχώρησε κόρνερ το σουτ του Αρναρέλλη.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Πούγγουρα, Εμμανουηλίδη ( 74΄ Χατζηγιοβάνη ), Στάικο, Παντελάκη, Αποστολάκη ( 59΄ Καμπετσή ), Τσανδάρη, Βέργο, Κάτσε ( 59΄ Μπουζούκη ), Οικονόμου και Χατζηθεοδωρίδη.

Αφήστε μια απάντηση