Σοκ με Άλτμαν στον Παναθηναϊκό

Στην τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” εναντίον του Ολυμπιακού, ο Όμρι Άλτμαν στοιχηματίζουμε πως πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις με την πράσινη φανέλα, καθώς ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Ωστόσο, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Ισραηλινός μέσος πάτησε άτσαλα στο δεξί του γόνατο και έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας.

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου, ο Άλτμαν πραγματοποίησε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Στην μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος μέσος έχει υποστεί ρήξη στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο. Ο Άλτμαν αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να κάνει επέμβαση στο τραυματισμένο γόνατό του. Η αποκατάστασή του υπολογίζεται να διαρκέσει έξι μήνες και ο νεαρός Ισραηλινός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σε ανάρτηση που έκανε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Άλτμαν ευχαρίστησε την οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλάι του. Ακόμη, είπε ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους πιο γρήγορα από όσο νομίζει κανείς και πως θα βγει πιο δυνατός από αυτήν την περιπέτεια που του παρουσιάστηκε. Τέλος, ευχαρίστησε και τους οπαδούς της ομάδας για τα ενθαρρυντικά μηνύματα που του έστειλαν.

Δείτε την ανάρτηση του άτυχου Όμρι Άλτμαν

Αφήστε μια απάντηση