Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός εντός έδρας

Τελείως αλλοπρόσαλλος στοιχηματίζουμε πως παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο γήπεδό της. Η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ ήταν το “κερασάκι στην τούρτα”, αφού το τριφύλλι προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (σ.σ. 2-2).

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στο γήπεδό του σημειώθηκε στις 4 Ιανουαρίου, όταν και επικράτησε με 4-2 του Παναιτωλικού. Έκτοτε η ομάδα μετράει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε πέντε ματς, με τα δύο εξ αυτών να είναι για το Κύπελλο και τα τρία για το πρωτάθλημα.

Δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά, αφού κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Μάκρους Μπεργκ, μετά από ωραία πάσα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο τελευταίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και είχε πολλές καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του.

Παρά το γρήγορο γκολ, όμως, οι “πράσινοι” δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβασαν ψηλά την πίεσή τους, σε κάποιες στιγμές απείλησαν την εστία του Λουκ Στιλ, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με μία εξαιρετική αντεπίθεση. Μετά από κόρνερ που είχε κερδίσει ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι βγήκαν γρήγορα στην κόντρα και ο Καλτσάς έκανε το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως και αυτό το γκολ προήλθε από ασίστ του Βλαχοδήμου.

Η συνέχεια του αγώνα, όμως, ανήκε ολοκληρωτικά στον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι, αφού πρώτα μείωσαν με ένα εκπληκτικό σουτ του Τσίμιροτ, έφτασαν και στην ισοφάριση με γκολ του Πέλκα.

Τα υπόλοιπα λεπτά κύλησαν με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για το τρίτο γκολ και τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά καμία ομάδα δεν κατάφερε να “τινάξει” για τρίτη φορά τα αντίπαλα δίχτυα.

Απογοητευμένος ο Στραματσόνι – Παράπονα από τον κόσμο

Μετά το τέλος του αγώνα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν την ομάδα τους για τη νέα γκέλα στο γήπεδό της, ενώ πολλοί από αυτούς έκαναν τα παράπονά τους και στον Αντρέα Στραματσόνι.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε πως σε λίγα λεπτά οι παίκτες του κατέστρεψαν ό,τι έχτισαν και όλοι αισθάνονται λυπημένοι και απογοητευμένοι.

Έκοψε την πίτα της η “Θύρα13”

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησε η κοπή της πίτας για τη “Θύρα13”. Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλήμα και αρκετούς παίκτες από τα τμήματα του συλλόγου, ο σύνδεσμος φιλάθλων της ομάδας έκοψε την πίτα του στο κτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου και στεγάζεται.

Αφήστε μια απάντηση