Άλμα πρόκρισης από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την απόδοσή του απέναντι στον Κισσαμικό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει τη νίκη με 3-0 και ουσιαστικά να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι “Πράσινοι” προηγήθηκαν με γκολ του Μπεργκ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ ο Λέτο σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, βελτίωση στην επανάληψη

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν την κατοχή και την πρωτοβουλία, αλλά να είναι ανήμπορος να δημιουργήσει κινδύνους στην καλά στημένη άμυνα του Κισσαμικού.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μάρκους Μπεργκ με κεφαλιά έλυσε τον γρίφο, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Σεμπάστιαν Λέτο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 έγινε με πέναλτι του Λέτο στο 90ο λεπτό, το οποίο κέρδισε ο Βλαχοδήμος.

Με την ΑΕΚ στη “Λεωφόρο”

Την ερχόμενη Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, σε ένα εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στοίχημα πως δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και με νίκη θα παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ θα αποκτήσει και ψυχολογία για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών της.

Πρόταση της Φενέρμπαχτσε για τον Ιμπάρμπο – Στην Τουρκία ο Ιβάνοφ

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ στην Κάλιαρι για την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά τις διακοπές των εορτών, αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και στο “Τριφύλλι” αναμένουν τις εξελίξεις για να κινηθούν για την απόκτηση των μεταγραφικών στόχων τους. Σημειώνεται πως η Κάλιαρι έχει αξιώσει τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ για την πώληση του Ιμπάρμπο, αλλά αυτά τα χρήματα δύσκολα θα τα βρει.

Από την άλλη, ο Ιβάν Ιβάνοφ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, βρίσκεται σε επαφές με την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ για να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Βούλγαρος αμυντικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία μέχρι και το ερχόμενο καλοκαίρι και σύντομα θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του αν δεν υπάρξουν απρόοπτα.

Αφήστε μια απάντηση