Άνοιξε λογαριασμό ο Κολοβός στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την υποχρέωση και επικράτησε εντός έδρας της Παναχαϊκής με σκορ 2-0, στη ρεβάνς των δύο ομάδων με φόντο την είσοδό τους στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το “Τριφύλλι” επικράτησε σχετικά εύκολα του αντιπάλου του και σφράγισε την είσοδό του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα τέρματα των “Πρασίνων” πέτυχαν οι Αργύρης Καμπετσής και Δημήτρης Κολοβός. Μάλιστα ο Κολοβός άνοιξε λογαριασμό με την ομάδα, καθώς σημείωσε το πρώτο του τέρμα ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Το 3-1 του πρώτου ματς στοίχημα πως δεν άφηνε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα περάσει στον επόμενο γύρο. Για το λόγο αυτό ο τεχνικός του ΠΑΟ, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με αρκετά νέα πρόσωπα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Ο κύριος Δώνης ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από την εστία, τον Ζαγαρίτη στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Αποστολάκη στο δεξί, ενώ αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κολοβέτσιος και Μαυρομάτης. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής βρέθηκε ο Κουρμπέλης με τον Νούνες. Πιο μπροστά τους ήταν ο Καρπεζής, στο ένα άκρο της επίθεσης ο Μπεκ, στο άλλο ο Κολοβός και μοναδικός προωθημένος ο Καμπετσής.

Στο 38ο λεπτό ο Κολοβέτσιος για προληπτικούς λόγους έγινε αναγκαστική αλλαγή, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία. Στη θέση του πέρασε ο Αλεξανδρόπουλος και η παρουσία του ήταν άκρως θετική.

Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, η πρώτη ευκαιρία της συνάντησης έγινε στο 23ο λεπτό όταν ο Καπούταγλης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Σερπέζη από πλάγια θέση. Στο 27ο λεπτό ο Καπούταγλης μπλόκαρε σταθερά το μακρινό σουτ του Κολοβού. Στο 52ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό, ο οποίος αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ, στη συνέχεια με σου από κοντινή απόσταση σημείωσε το 1-0. Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Μαυρομμάτη δε βρήκε στόχο. Στο 64ο λεπτό ο Βαγιαννίδης έβγαλε τον Καμπετσή σε θέση τετ α τετ, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 65ο λεπτό ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αντωνακόπουλου. Στο 71ο λεπτό ο Κολοβός έβγαλε τον Καμπετσή σε θέση βολής και αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 74ο λεπτό ο Κολοβός επιχείρησε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Καπούταγλης έπεσε στη γωνία του και μάζεψε τη μπάλα.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποιείσαι τους Διούδη, Ζαγαρίτη, Κολοβέτσιο (38΄ Αλεξανδρόπουλο), Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Σερπεζή (63΄ Φάουστο), Νούνες, Κουρμπέλη, Μπεκ (63΄ Βαγιαννίδη), Καμπετσή και Κολοβό.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Αφήστε μια απάντηση