Έκλεισε Θελάντερ και περιμένει τον Σάντσεθ

Ένα όνομα, το οποίο δεν είχε ακουστεί καθόλου στα ρεπορτάζ της ομάδας είναι έτοιμος να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Δανό αμυντικό Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος ανήκει στην Άαλμποργκ.

Η ελληνική ομάδα έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του παίκτη και ο ίδιος αναμένεται στην Ελλάδα τη Δευτέρα, 29/6/2015, για να συζητήσει με τους “πράσινους” τους όρους της συμφωνίας. Όπως όλα δείχνουν, ο 23 χρόνων αμυντικός θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν εξελίξιμο νεαρό παίκτη με εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την αμυντική γραμμή.

Η κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού αποσκοπεί στην αντικατάσταση του Χελάντερ, αφού ο τελευταίος δύσκολα θα φορέσει τα πράσινα. Ο Χελάντερ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την Εθνική ομάδα της Σουηδία under 21 και προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Αυτό είχε ως συνέπεια οι “πράσινοι” να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να στραφούν στη λύση του Θελάντερ.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και στοίχημα πως το μόνο που απομένει πλέον είναι να πει το πολυπόθητο “ναι” και ο Σέρχιο Σάντσεθ. Ο τελευταίος, όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί από την ελληνική ομάδα, η οποία με αυτή την κίνηση θα προσθέσει στην άμυνα της, την εμπειρία και την ποιότητα που της λείπει. Ο Σάντσεθ είχε συνάντηση με τους απεσταλμένους του Παναθηναϊκού στην Ισπανία και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναμένεται να συμφωνήσει με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να συζητήσει ο παίκτης με την οικογένειά του και να δεχτούν να έρθουν στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αυτή θα ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας. Έτσι, ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του όταν θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό ήταν κάτι που επιθυμούσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και φαίνεται να το έφεραν εις πέρας ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος.

Από εκεί και πέρα, η επιθυμία του Παναθηναϊκού να παραμείνει στην Αθήνα ο Μίκαελ Εσιέν και να μην μεταβεί στην πατρίδα του για το φιλικό προς τιμής του Στέφεν Άπια, έγινε πραγματικότητα. Ο παίκτης δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα της ομάδας του, η οποία φοβόταν πιθανό τραυματισμό, και έτσι δε θα δώσει το “παρών” στο συγκεκριμένο ματς.

Στο μέτωπο των αποχωρήσεων τώρα, το πιθανότερο είναι οι Μέντες, Ντίνας και Σπυρόπουλος να αποτελέσουν παρελθόν. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, όπως όλα δείχνουν, δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου και ενημερώθηκαν πως είναι ελεύθεροι να ψάξουν να βρουν ομάδα. Ο Μέντες αυτόν τον καιρό έχει συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σπυρόπουλος το πιθανότερο είναι να μείνει ελεύθερος, αφού δεν υπολογίζεται. Για τον Ντίνα, από την άλλη, οι “πράσινοι” είναι ανοιχτοί τόσο για δανεισμό, όσο και για πώληση του παίκτη σε περίπτωση που έρθει πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση