Έμεινε ελεύθερος ο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους. Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε ελεύθερος μετά από μόλις ένα χρόνο παραμονής στην ομάδα και μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Από την πλευρά των “πρασίνων” έβγαλαν μία επίσημη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησαν τον παίκτη για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Πάει για Ντούισμπουργκ ο Λαγός

Ο Τάσος Λαγός δύσκολα θα έβρισκε θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την ομάδα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, μάλιστα, πιθανός προορισμός του είναι η Γερμανία και η Ντούισμπουργκ.

Η Ντούισμπουργκ, η οποία αγωνίζεται στην Bundesliga II, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Επιστρέφει και δίνει μάχη ο Ατζαγκούν

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά το δανεισμό του στον Λεβαδειακό και ο ίδιος, όπως δήλωσε, θα δώσει σκληρή μάχη για να καταφέρει να πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιγηριανός μέσος ανήκει στο “Τριφύλλι” και η παραμονή του ή όχι, στο ρόστερ της ομάδας, θα κριθεί από τον Ιταλό προπονητή.

Αποκλείστηκε η Σουηδία, τον Ιούλιο επιστρέφει ο Μπεργκ 

Η Σουηδία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του EURO 2016 και ο Μάρκους Μπεργκ, αφού πρώτα κάνει τις διακοπές του, θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Η συνεργασία του Μέντες με τον Παναθηναϊκό έλαβε τέλος

Ο Μέντες ντα Σίλβα δεν αποτελεί πλέον κομμάτι του προπονητικού τιμ του Παναθηναϊκού, αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ο Ολλανδός δε θα συνεχίσει στην ομάδα, στην οποία εντάχθηκε ως παίκτης το 2013 και συνέχισε ως βοηθός προπονητή.

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για συμφωνία Καλτσά και Αστέρα

Ο Νίκος Καλτσάς αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στοίχημα πως είναι πολλά. Ο ίδιος ο παίκτης έβαλε… φρένο στην επιθυμία του Πανιωνίου να τον εντάξει στο ρόστερ του, αφού τόνισε πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό. Παρόλα αυτά, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν δημοσιεύματα για συμφωνία του παίκτη με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά από το “Τριφύλλι” τα διαψεύδουν.

Αφήστε μια απάντηση