Έτοιμος για την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ αυτή την αγωνιστική της Super League και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη της βαθμολογίας Ένωση. Ο Αντρέα Στραματσόνι δε θα έχει γι’ άλλη μία φορά στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπουμάλ, Σάντσεθ και Πέτριτς, ενώ εκτός αποστολής θα είναι και ο Στέφανος Κοτσόλης.

Ο αγώνας διεξάγεται την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 19:30 και στον Παναθηναϊκό στοίχημα πως πρέπει να αφήσουν πίσω τους την εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και την εντός έδρας ισοπαλία. Στόχος των “πρασίνων” είναι να παραμείνουν κοντά στον “Δικέφαλο”, ώστε αν μπουν με τους ίδιους βαθμούς στα play off.

Πιθανό ταξί στην Κίνα το καλοκαίρι

Από εκεί και πέρα, από την πλευρά του Παναθηναϊκού εξετάζουν το ενδεχόμενο η ομάδα τα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Κίνα και να δώσει ορισμένα φιλικά παιχνίδια. Οι “πράσινοι” φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση από μάνατζερ, ώστε να συμμετάσχουν σε αγώνες στην ασιατική χώρα, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποφασίσει για το μεγάλο ταξίδι.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού και Κοντονή

Μετά τις τελευταίες συλλήψεις για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε σκληρή ανακοίνωση κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Οι συλληφθέντες είναι τόσο Έλληνες, όσο και Αλβανοί, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι μέλη συνδέσμου οπαδών του Ατρόμητου.

Ο Παναθηναϊκός στην ανακοίνωσή του ζήτησε από τον Υφυπουργό να δηλώσει την παραίτησή του, αφού μετά από αυτές τις εξελίξεις, η ομάδα θεωρεί πως δικαιώθηκε για τη θέση της πως δεν μπορούσε να προστατευτεί από εξωτερικούς παράγοντες και πως υπήρξε προβοκάτσια.

Από την άλλη, όμως, ο Σταύρος Κοντονής ανέφερε από την πλευρά του, πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παραπλανήσει και να αποφύγει τις ευθύνες που του αναλογούν. Ο ίδιος μάλιστα, αναφερόμενος στις εγκληματικές οργανώσεις που δρουν στο ποδόσφαιρο, έφερε τους διοικούντες των ομάδων προ των ευθυνών τους και τόνισε πως αν κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν, αυτοί είναι οι ίδιοι!

Αφήστε μια απάντηση