Ήττα με κάτω τα χέρια!

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε να αγωνιστεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” γνωρίζοντας πως με ήττα ο αντίπαλός του θα ξέφευγε στη βαθμολογία με επτά βαθμούς και ουσιαστικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα έκανε… φτερά! Παρότι ο αγώνας είχε χαρακτηριστεί “do or die” από τους “Πράσινους”, οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι παρουσίασαν πολύ κακή εικόνα και ηττήθηκαν δίκαια από τον αντίπαλό τους.

Το τελικό 3-0 προκάλεσε απογοήτευση και εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας και αρκετοί οπαδοί περίμεναν τους παίκτες και την αποστολή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο μετά το τέλος του αγώνα.

Στον Παναθηναϊκό πλέον η κατάσταση μοιάζει με… καζάνι που βράζει και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Αντρέα Στραματσόνι είναι υπό αμφισβήτηση και θα στοιχημάτιζε κανείς ότι δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας τις επόμενες ημέρες. Πάντως όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες όταν και η κατάσταση θα έχει ηρεμήσει.

Έμεινε πίσω στο σκορ και… διαλύθηκε!

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έμενε πίσω στο σκορ και στη συνέχεια αποδιοργανώθηκε και δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να αντιδράσει. Οι “Πράσινοι” προσπάθησαν να προφυλάξουν την άμυνά τους και να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά παρότι βρήκαν μία καλή ευκαιρία με τον Λέτο, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ.

Ό,τι δεν έκανε ο Αργεντινός το κατάφερε ο Μποτία για τον Ολυμπιακό, μόλις ένα λεπτό μετά τη χαμένη ευκαιρία του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός αμυντικός των γηπεδούχων βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή για μία εκτέλεση φάουλ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ.

Από εκείνο το λεπτό και έπειτα ήρθε η κατάρρευση για τον Παναθηναϊκό. Στο 26ο λεπτό ο Ελιουνούσι πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με σκόρερ τον Ιντέγιε. Ο επιθετικός των “Ερυθρόλευκων” πήρε άλλη μία κεφαλιά μετά από στημένη φάση και έγραψε το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Αφήστε μια απάντηση