Ήττα με 1-0 για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Παρά τις αρκετές απουσίες και την κακή ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ο Παναθηναϊκός το πάλεψε στο ΟΑΚΑ αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από την ΑΕΚ.

Το “Τριφύλλι” δεν έθελξε με την απόδοσή του, αλλά για 85 λεπτά κρατούσε το 0-0 και θα στοιχημάτιζαμε πως θα μπορύσε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά, ένα γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 85ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ με 1-0.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των play offs και δύσκολα θα ξεκολλήσει από εκεί. Εξάλλου, αν επικυρωθεί ο μηδενισμός και η ήττα στα χαρτιά από τον ΠΑΟΚ, τότε οι “Πράσινοι” θα έχουν -1 στην ειδική βαθμολογία και είναι σχεδόν απίθανο να αποφύγουν την τελευταία θέση της κατάταξης.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα προβλήματα”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και τόνισε πως στον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να στέκονται στα αγωνιστικά προβλήματα, γιατί έτσι η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά.

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η ομάδα του είχε πρόβλημα στη δημιουργία και οι παίκτες του έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο για να απειλήσουν την εστία της Ένωσης.

Για τη συνέχεια των play offs ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως το “Τριφύλλι” μπορεί να αποφύγει την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία, αλλά για να συμβεί αυτό οι παίκτες πρέπει να δίνουν το 100% σε κάθε ματς και να κερδίσουν οπωσδήποτε τον επόμενο αγώνα με την ΑΕΚ.

Στο κλείσιμο των δηλώσεων του ο κ. Ουζουνίδης ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός θα βρει σίγουρα τη λύση.

Αφήστε μια απάντηση