Αλλαγές ετοιμάζει ο Ουζουνίδης για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι για το Κύπελλο Ελλάδας και συγκεκριμένα είναι η ρεβάνς του 4-0 υπέρ του “Τριφυλλιού” στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε εκτός αποστολής τους Μπεργκ, Χουλτ, Κουρμπέλη, Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο Λουκ Στιλ λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Από την άλλη, ο Μόλινς ταξίδεψε κανονικά στην Τρίπολη και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την “Πράσινη” φανέλα. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης διεξάγεται την Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017, στις 17:15.

Κακός “Δαίμονας” του Παναθηναϊκού η Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός το προηγούμενο Σάββατο αγωνίστηκε στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα για τη Super League και γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρις σε ένα εκπληκτικό γκολ του Θοδωρή Βασιλακάκη. Οι “Πράσινοι” ήταν μεν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλους κινδύνους μπροστά στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά, διαμαρτύρονται δίκαια για τις λάθος αποφάσεις των βοηθών, οι οποίοι τους έκοψαν με ανύπαρκτα οφσάιντ και τους στέρησαν το δικαίωμα να προηγηθούν στο ματς.

Με την ήττα του αυτή ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στους 38 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον Ξάνθη και ΑΕΚ βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω του, ενώ ο Πλατανιάς ακολουθεί στην 7η θέση με 35 πόντους. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους “Πράσινους” στοίχημα πως είναι πολύ δύσκολο και καλούνται να το φέρουν εις πέρας για να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να συμμετάσχουν στα play offs.

Δεν προχώρησε του Μπεργκ στην Κίνα

Η κινέζικη Γκουοάν φέρεται να χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, αλλά η πώληση του “Πράσινου” επιθετικού δεν προχώρησε γι’ άλλη μία φορά.

Όπως αναφέρεται σε αθλητική εφημερίδα, γραφείο μάνατζερ προσέγγισε το “Τριφύλλι” εκ μέρους της Μπεϊζίνγκ Γκουοάν για να εξετάσει τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας για τον Σουηδό επιθετικό, αλλά τελικά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Τελικά οι Κινέζοι απέκτησαν τον Ισπανό επιθετικό Τζόναθαν Σοριάνο από τη Σάλτσμπουργκ έναντι ενός ποσού που αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση