Αλλαγή στάσης της Βερόνα για παραμονή του Εμποκού στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έχουν μείνει απολύτως ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του Πολ Ζοσέ Εμποκού και όλοι στην ομάδα θα ήθελαν την παραμονή του και την επόμενη σεζόν.

Η Κιέβο Βερόνα, στην οποία και ανήκει ο παίκτης, αν και στην αρχή έδειχνε τελείως αρνητική στο ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του στους “Πράσινους”, φέρεται να έχει αλλάξει στάση τις τελευταίες ημέρες.

Το αθλητικό σάιτ “SDNA” δημοσίευσε δηλώσεις του Τεχνικού Συμβούλου της ιταλικής ομάδας, Άντιμο Γκρίλο, στις οποίες αναφέρεται πως η Κιέβο δεν είναι αρνητική πλέον στο ενδεχόμενο επέκτασης του δανεισμού του Κονγκολέζου. Ο κ. Γκρίλο τόνισε πως αν δεν υπάρχει συμφωνία αγοράς με την πλευρά της ελληνικής ομάδας, τότε μπορεί να υπάρξει συμφωνία για επέκταση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο. Απομένει να φανεί αν οι δηλώσεις αυτές συμβαδίζουν και με τα “θέλω” της ιταλικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ζήτησε την παραμονή του Βίκτορα Κλωναρίδη στο ρόστερ της ομάδας και όλα δείχνουν πως οι “Πράσινοι” θα καταβάλουν το αντίτιμο στη Λανς για την αποδέσμευσή του, προκειμένου να επαναπατριστεί ο ποδοσφαιριστής.

Διάψευση του Παναθηναϊκού για συμφωνία με τον Μασούντ

Ο Μασούντ Σοτζέι είναι ένας από τους σημαντικότερους καταλύτες στη φετινή πορεία του Πανιωνίου και στοιχηματίζουμε πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και του… εσωτερικού. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινήθηκε για την απόκτησή του τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ο παίκτης να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον τεχνικό του “Τριφυλλιού” να έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό διαψεύστηκε τόσο από τον μάνατζερ του Μασούντ, όσο και από τους ανθρώπους των “Πρασίνων”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μασούντ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, αλλά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, ο παίκτης θα συζητήσει πρώτα με τη διοίκηση του Πανιωνίου.

Αφήστε μια απάντηση