Ανέβασε στροφές ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στις καλές και πειστικές εμφανίσεις, καθώς πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, τον οποίο και νίκησε με σκορ 0-1. Αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση του “Τριφυλλιού” στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League.

Τα χαμόγελα στοίχημα πως επέστρεψαν στις τάξεις της ομάδας, όμως άπαντες έχουν αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού του την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λάρισα.

Η προετοιμασία των “Πρασίνων” έχει ήδη ξεκινήσει και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, βλέπει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του να μειώνονται όσο περνάει ο καιρός.

Στην τελευταία προπόνηση του συλλόγου, ο κύριος Δώνης είδε τον Φεντερίκο Μακέντα να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές και να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Φεντερίκο Μακέντα αγωνίζεται από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα με ενοχλήσεις στη μέση του. Οι ενοχλήσεις αυτές έγιναν αφόρητες και δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός φορ όλο το προηγούμενο διάστημα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να τις ξεπεράσει και να είναι έτοιμος για το ματς με τη Λάρισα.

Η θεραπεία φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, μιας και ο 28χρονος φορ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο ίδιος μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, φαίνεται πως είναι 100% έτοιμος και στο παιχνίδι με τη Λάρισα αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Επιπλέον σε θέση να αγωνιστεί είναι και ο Ούφε Μπεκ. Ο Δανός ακραίος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, το οποίο δε τον άφησε να δώσει το παρών στη μάχη του Περιστερίου, και γυμνάστηκε κανονικά. Ο 26χρονος εξτρέμ τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του κυρίου Δώνη και από ότι όλα δείχνουν θα βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι που έπεται.

Στα της προπόνησης, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι αφού αρχικά πραγματοποίησαν την καθιερωμένη προθέρμανση, στη συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση