Ανακοίνωσε Άλτμαν και Κολοβέτσιο ο Παναθηναϊκός

Τα δύο πρώτα του μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός τις προηγούμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, οι “Πράσινοι” απέκτησαν τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό Όμρι Άλτμαν και τον Έλληνα αμυντικό Δημήτρη Κολοβέτσιο που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Ο Άλτμαν ήταν προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το “Τριφύλλι” για τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το Τριφύλλι”.

Ο Όμρι Άλτμαν δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του και παρουσιάστηκε ανυπόμονος να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ την προηγούμενη Κυριακή και τη Δευτέρα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα”.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έκανε δηλώσεις για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό και ανέφερε μεταξύ άλλων πως νιώθει χαρούμενος και περήφανος που ανήκει πλέον στην οικογένεια του “Τριφυλλιού”.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές ενσωματώθηκαν άμεσα στην ομάδα και αναχώρησαν με την υπόλοιπη αποστολή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Αφήστε μια απάντηση