Ανανέωσε ο Μπεργκ – Επέστρεψε ο Κλωναρίδης

Ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε όπως αναμενόταν την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Παναθηναϊκός, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι και το 2019. Ο Σουηδός επιθετικός δήλωσε χαρούμενος και περήφανος από αυτή την εξέλιξη και ανέφερε πως το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί πως στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10 εκ. ευρώ.

Από την άλλη, ο Βίκτορας Κλωναρίδης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, αφού αυτή ήταν η επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μετά από έξι μήνες, λοιπόν, ο παίκτης επιστρέφει στην ομάδα ως δανεικός από τη γαλλική Λανς, στην οποία δεν κατάφερε να βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο δανεισμός του Κλωναρίδη θα ισχύσει μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Τέλος και επίσημα ο Ιμπάρμπο

Ο Ιμπάρμπο πέρασε ένα σύντομο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και σε κάποια σημεία φανέρωσε το ταλέντο που τον διακρίνει. Από εκεί και έπειτα, ο παίκτης δεν είχε καλή εικόνα στα περισσότερα ματς της ομάδας, ενώ μετά τα Χριστούγεννα δεν επέστρεψε στις προπονήσεις.

Η διαμάχη του με τον Παναθηναϊκό κράτησε ως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών και τελικά την ύστατη στιγμή βρέθηκε η φόρμουλα για την αποδέσμευσή του. Ο Κολομβιανός επέστρεψε στην Κάλιαρι, στην οποία και ανήκει και η επιστροφή του ανακοινώθηκε και επίσημα από την ιταλική ομάδα.

Η κατηφόρα συνεχίζεται

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Λεβαδειακό στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” και έπεσαν στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League. Οι “Πράσινοι” παρουσίασαν κακή εικόνα σε άλλο ένα ματς και είχαν τεράστιο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε όλη την ευθύνη της γκέλας μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ξανά πως πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές στην ομάδα για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Την Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας και χρειάζεται απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-0 από το πρώτο ματς για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα κάνει σέντρα στις 15:00.

Αφήστε μια απάντηση