Ανασύνταξη δυνάμεων στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική και παρέμεινε στους 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η πορεία της ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είναι αρκετά καλή, αφού μετράει 5 νίκες και μόλις μία ήττα σε έξι ματς. Παρόλα αυτά, η εικόνα που δείχνουν οι “πράσινοι” δεν είναι καλή και αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, οι παίκτες μπορούν να δουλέψουν με το τεχνικό τιμ και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα, 19/10/2015, στις 17:15. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως ο ΠΑΣ δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Εξάλλου, ο φιλοξενούμενος έχει δυσκολέψει πολλές φορές την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Για το εν λόγω ματς γίνεται αγώνας δρόμου να προλάβει να αγωνιστεί, ή να μπει στην αποστολή, ο Μικαέλ Εσιέν, αλλά κανείς δε γνωρίζει ακόμη αν θα τα καταφέρει. Στον Παναθηναϊκό κάνουν υπομονή όσον αφορά την περίπτωση του Γκανέζου μέσου και πρόσφατα δήλωσαν πως δεν αναζητούν τον αντικαταστάτη του, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τα δημοσιεύματα.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Στάθη Ταυλαρίδη, αυτός όπως φαίνεται δεν είναι σοβαρός. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά όλα δείχνουν πως σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εξάλλου, μεσολαβεί η διακοπή, και έτσι ο Έλληνας αμυντικός θα έχει χρόνο να αποθεραπευτεί χωρίς να πιεστεί. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον παίκτη και να τον κρατήσουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι του 2016 που ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιο. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι ικανοποιημένο από τις εμφανίσεις και την προσφορά του παίκτη και στοίχημα πως θα ζητήσουν να του ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο.

Από την άλλη, ο Χρήστος Μπούρμπος δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του “τριφυλλιού” και μετά το Γενάρη. Οι εμφανίσεις του παίκτη με την ομάδα δεν έπεισαν τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Πλέον, τη θέση του δεξιού μπακ καλύπτει ο Μαρινάκης, ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Βέμερ, οπότε ο Μπούρμπος δύσκολα θα παραμένει και το νέο έτος.

Τέλος, σε μία εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 11/10/2015, στις 16:00, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα τιμήσει ο Παναθηναϊκός, η Ουγγρική Ομοσπονδία και το Ίδρυμα “Πούσκας”, τον Φέρεντσς Πούσκας. Η εκδήλωση θα γίνει φυσικά παρουσία των Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση