Απέκτησε πελατειακές σχέσεις με τον Αστέρα

Παρότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Σκόρερ για τους “Πράσινους” ήταν ο Νίκος Μαρινάκης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε 10 γκολ σε τρία ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης τις τελευταίες εβδομάδες (δύο για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα), χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του επικεντρώνονται πλέον στον εντός έδρας αγώνα με τη Βέροια για το πρωτάθλημα. Στο συγκεκριμένο μας οι “Πράσινοι” πρέπει πάση θυσία να πάρουν τη νίκη, αφού το πρόγραμμα αρχίζει σιγά σιγά να δυσκολεύει και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν τη θέση τους στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Η Βέροια είναι μεν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Super League, αλλά παλεύει σε όλα τα ματς και έχει κάνει πολλές φορές ζημιά στον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας με την ομάδα της Ημαθίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις 19:30 στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Επανήλθε στις προπονήσεις ο Τελάντερ

Οι συχνοί τραυματισμοί έχουν σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Ράσμους Τελάντερ στον Παναθηναϊκό. Ο Δανός αμυντικός του “Τριφυλλιού” είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ξεπέρασε το πρόβλημα του και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας. Η επιστροφή του Τελάντερ στοίχημα πως δίνει μία έξτρα λύση στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μολέδο για τους αγώνες με Βέροια και Ηρακλή.

Έγινε μπαμπάς ο Λέτο

Η γυναίκα του Σεμπάστιαν Λέτο έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και όπως ήταν λογικό ο Αργεντινός επιθετικός του Παναθηναϊκού έπλεε και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο ποδοσφαιριστής του “Τριφυλλιού” έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του παιδιού του και πως προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, ο Σεμπάστιαν Λέτο δήλωσε πως είναι ευγνώμων για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός του έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα θα υπάρξουν συζητήσεις το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του.

Αφήστε μια απάντηση