Αποχωρεί και ο Κουρμπέλης από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει, τις επόμενες ώρες, ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” είναι κοντά στην μεταγραφή του στην ιταλική Σαμπντόρια.

Ο Κουρμπέλης το τελευταίο διάστημα ήταν κοντά στο να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο παίκτης δεν ήθελε να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρχε ενδιαφέρον από την Σαμπντόρια.  Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα αλλά ο μάνατζερ του 24χρονου άσου υποστήριξε ότι τις επόμενες ώρες η Σαμπντόρια θα καταθέσει πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο τον παίκτη, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σαμπντόρια θα προσφέρει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο στον Παναθηναϊκό και θα παραχωρήσει στους “Πράσινους” ένα ποσοστό κοντά στο 20% σε ενδεχόμενη μεταπώληση του Κουρμπέλη. Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως δεν μπορεί να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση, καθώς χρειάζεται επειγόντος χρήματα, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Κουρμπέλη να έχει μπει στην τελική της ευθεία. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη ο Κουρμπέλης θα βρίσκεται στην γειτονική χώρα προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από τον σύλλογο της Γένοβας.

 

Αφήστε μια απάντηση