Αποχωρεί ο Λουτσιάνο

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες ημέρες από τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσιάνο Νέβες. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των “Πρασίνων” έχουν ολοκληρωθεί και ο Βραζιλιάνος βρίσκεται, ήδη, στη χώρα του όπου ξεκίνησε τις διακοπές του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν την αναχώρησή του από την Ελλάδα, ο Λουτσιάνο φέρεται να είπε στη διοίκηση της ομάδας ότι δεν θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Λουτσιάνο είναι αρκετά απογοητευμένος από την στάση της διοίκησης όταν αυτός ήταν τραυματίας, καθώς όπως θεωρεί δεν υπήρξε σεβασμός προς το πρόσωπό του.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο και θα μείνει ελεύθερος.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν θα αρνιόταν μία πιθανή αποχώρηση του Λουτσιάνο, καθώς ο Βραζιλιάνος αμείβεται περίπου με 600.000 ευρώ τον χρόνο. Εξελίξεις στην υπόθεση του Λουτσιάνο αναμένεται να υπάρξουν όταν ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα, ως τεχνικού διευθυντή.

Αφήστε μια απάντηση