Αποχώρησαν οι Σέχου και Μαυρομάτης

Παρελθόν από τους “Πράσινους” αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Χρίστο Σέχου και Φάνη Μαυρομάτη.

Ο πρώτος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα Νέων της Μπολόνια. Ο 20χρονος φορ βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και έχει ξεκινήσει προπονήσεις. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια με τους Νέους του ιταλικού συλλόγου και εφόσον πείσει τότε η Μπολόνια θα έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει, καθώς υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο δεύτερος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία και συγκεκριμένα στη Σοντερίσκε. Ο Μαυρομάτης από την αρχή της σεζόν έχει χάσει τη θέση του στον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτό η διοίκηση αποφάσισε να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός θα αγωνιστεί στη Δανία με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και θα έχει τη δυνατότητα να αποδείξει εάν ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε και τον άφησε πίσω. Στο συμβόλαιό του πάντως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς και ο ίδιος το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Παιανία.

Επίσης παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Φάουστο. Ο Ισπανός χαφ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ταραγόνα μιας και δεν υπολογιζόταν από τον κύριο Δώνη. Ο έμπειρος μέσος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο “Τριφύλλι”, με συνέπεια το πέρασμά του να αποδειχθεί αρκετά σύντομο.

Αντίθετα ο νεαρός Αθανασακόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το “Τριφύλλι” και θα μείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 19χρονος μέσος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και ένας από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Παναθηναϊκός, παρά τη σφήνα του Ολυμπιακού, έδεσε τον νεαρό άσο και το σίριαλ παραμονής του είχε ευτυχή κατάληξη.

Αφήστε μια απάντηση