Αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Κολοβός

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Ματίας Γιόχανσον πριν λίγες ημέρες από το πρόγραμμα, στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, είδε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και να μην ολοκληρώνει όλο το μέρος της προπόνησης.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνηση του “Τριφυλλιού”, ο Δημήτρης Κολοβός αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γόνατό του και αποχώρησε. Ο Έλληνας άσσος έφυγε κατευθείαν από το προπονητικό κέντρο “Γεώργιος Καλαφάτης” και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έδειξαν ότι ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει κάτι μεμπτό, καθώς έχει υποστεί διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του. Αυτό συνεπάγεται ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί να μείνει λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Πάντως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι πιθανότητες να δώσει το παρών στο ματς που έπεται δεν είναι με το μέρος του και ο κύριος Δώνης δύσκολα θα ρισκάρει με την κατάστασή του, μιας και φοβάται σε τυχόν υποτροπή του. Όπως όλα δείχνουν, ο Κολοβός θα χάσει το παιχνίδι στο Αγρίνιο και θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Γκάγιας Ζαχίντ, Κωνσταντίνος Κότσαρης και Ούφε Μπεκ. Οι δύο πρώτοι συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν και θα επιστρέψουν στη δράση σε περίπου ένα μήνα. Ο τρίτος της σειράς, πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξεπεράσει το κάταγμα που αντιμετωπίζει στον καρπό του. Ο τέταρτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι του. Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Αφήστε μια απάντηση