Απρόοπτο με Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα από το πουθενά στοίχημα πως προέκυψε στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση του “Τριφυλλιού”, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε σε μία ανύποπτη φάση τον Γκαγιάς Ζαχίντ να πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και να υποφέρει από πόνους.

Σε ένα μέρος του προγράμματος, ο Γκάγιας Ζαχίντ γλίστρησε, έπεσε στον αγωνιστικό χώρο , κρατούσε το γόνατό του και σφάδαζε από τον πόνο. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του προκειμένου να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Μάλιστα οι άνθρωποι των “Πρασίνων” τρόμαξαν για την κατάστασή του και τον μετέφεραν απευθείας στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο ότι ο 25χρονος έχει υποστεί ζημιά στον έσω πλάγια σύνδεσμο. Βάσει αυτών, ο Νορβηγός δεν έχει υποστεί σοβαρή ζημιά και δε θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής συμφώνησαν με τις πρώτες εκτιμήσεις, αφού έδειξαν ότι απέφυγε τα χειρότερα και υπέστη ρήξη στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου. Αυτό συνεπάγεται ότι ο ποιοτικός μέσος θα μείνει στα πιτς για τον επόμενο περίπου ένα μήνα.

Ο ίδιος θα απουσιάσει σίγουρα από τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Παναχαϊκή και Βόλο και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση ο κύριος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπεκ και Κότσαρη. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι που αντιμετωπίζει και για λόγο αυτό πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα. Ο δεύτερος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας στο οποίο μετέχει και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από το νέο έτος.

Κατά τα άλλα, σκέψεις να αποχωρήσει από την ομάδα κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο κάνει ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός επιθετικός είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος από το μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει και επιθυμεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Ο κύριος Δώνης δε θα έλεγε “όχι” σε τυχόν δανεισμό του, αφού από τη μία ο Μακέντα έχει βρει ρυθμό και από την άλλη ο Περέα έχει πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Επιπλέον ο Καμπετσής δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νεαρός φορ τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν.

Τέλος, το “Τριφύλλι” αναμένεται να κινηθεί σύντομα για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Ινσούα, Αποστολάκη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Δώνη και Διούδη. Τα συμβόλαια των έξι ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Αφήστε μια απάντηση