Απρόοπτο με Περέα στον Παναθηναϊκό

Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του όπως θα ήθελε.

Τελευταίο θύμα τραυματισμού έπεσε ο Χουάν Χοσέ Περέα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, ο νεαρός άσος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και εγκατέλειψε το πρόγραμμα. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο έτρεξε πάνω του προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο 19χρονος επιθετικός έχει υποστεί διάστρεμμα. Εφόσον αυτές επαληθευτούν, συνεπάγεται ότι αυτομάτως δεν υπολογίζεται για το ματς που ακολουθεί και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

 Ο φορ από την Κολομβία έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσει τις εντυπώσεις στις ευκαιρίες που είχε πάρει, καθώς όποτε περνούσε στον αγωνιστικό χώρο στοίχημα πως αποτελούσε σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν, οι “Πράσινοι” θα πορευθούν δίχως τον Περέα για τις επόμενες τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Ο ταλαντούχος στράικερ το ερχόμενο διάστημα θα υποβληθεί και σε μαγνητική για να διευκρινιστεί 100% το μέγεθος του τραυματισμού του

Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα εξακολουθεί να υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση του. Το τελευταίο διάστημα, ο Ιταλός φορ υποβλήθηκε σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, όμως οι ενοχλήσεις δε φεύγουν.

Ο 28χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από τις εν λόγω ενοχλήσεις από τα τέλη του καλοκαιριού και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να αγωνιστεί στο 100% των δυνατοτήτων του. Βέβαια οι ενοχλήσεις μεγαλώνουν έπειτα από κάθε ματς εξαιτίας της επιβάρυνσης.

Ο έμπειρος στράικερ κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, όμως δεν αποκλείεται ο κύριος Δώνης να τον ξεκουράσει προκειμένου να υποχωρήσουν πλήρως οι ενοχλήσεις.

Κατά τα άλλα, ο Ούφε Μπεκ δε μετείχε στην τελευταία προπόνηση, διότι ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, και ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Δανός εξτρέμ έχει τεθεί νοκ άουτ από τη μάχη στο Περιστέρι.

Από την άλλη, οι Μπουζούκης, Αποστολάκης και Καμπετσής ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Κ23 της Εθνικής και επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Καμπετσής δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί, μιας και ο κύριος Δώνης έχει ξεμείνει από επιθετικούς, αφού ο Μακέντα είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Περέα έχει τεθεί off για τον αγώνα που έπεται.

Αφήστε μια απάντηση