Αρχίζει να θυμίζει… Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως αρχίζει να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό, καθώς πανυγήρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, το “Τριφύλλι” νίκησε στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” την Λαμία με 2-0 και πήρε μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο Ελλάδας . Οι “Πράσινοι” ήταν κυρίαρχοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δεν άφησαν, σχεδόν, σε κανένα σημείο του ματς την Λαμία να μπει στο κλίμα του παιχνιδιού. Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Μουνιέ και Ινσούα. Με την ολοκλήρωση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς.

Πέτυχε και τα δύο του τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε για πρώτη φορά στο 11ο λεπτό, όταν ο Μελίσσας απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Κάτσε. Στο 19ο λεπτό, το σουτ του Κάτσε πέρασε πάνω από την εστία της Λαμίας. Στο 26ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μουνιέ, ο Δώνης πήρε την κεφαλιά, από καλή θέση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 36΄, ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε το σουτ του Μπλάζιτς. Με το σκορ στο 0-0 έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του και μόλις στο 48ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Δώνης τροφοδότησε τον Μουνιέ και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 56ο λεπτό, ο Άλτμαν μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, έκανε το σουτ, όμως ο Μελίσσας το μπλόκαρε εύκολα. Στο 63ο λεπτό, ο Μελίσσας απομάκρυνε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλτμαν. Στο 64ο λεπτό, ο Μουνιέ έδωσε αριστερά στον Λουντ, αυτός τροφοδότησε τον Ινσούα, ο οποίος με ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ έκανε το 2-0.

Δείτε τα γκολ που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό

 

Αφήστε μια απάντηση