Ατομικό πρόγραμμα ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποιήσαν οι ποδοσφαιριστές του, την αγωνιστική που μας πέρασε εναντίον της ΑΕΚ, η οποία όμως δεν έφερε τη νίκη, ανακοίνωσε στους παίκτες του ότι τη Δευτέρα θα έχουν ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν.

Το ρεπό τελείωσε και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” επέστρεψαν στο Κορωπί για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο κύριος Δώνης άκουσε μόνο ευχάριστα νέα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο ο Δημήτρης Κουρμπέλης όσο και ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και πήραν μέρος κανονικά στην προπόνηση. Από την άλλη το μόνο δυσάρεστο νέο ακούει στο όνομα του Χρήστου Δώνη.

Στο τελευταίο ματς των “Πρασίνων” με την ΑΕΚ, ο Χρήστος Δώνης αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και ζήτησε να γίνει αλλαγή. Ο Γιώργος Δώνης τον αντικατέστησε και πέρασε στη θέση του τον Έργκους Κάτσε. Ο 24χρονος κεντρικός μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από αυτό το σφίξιμο με αποτέλεσμα να μην δώσει το “παρών” στην τελευταία προπόνηση. Σε αυτήν, ο Έλληνας μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα ευχάριστα ήταν τα νέα για τους Κολοβέτσιο και Χατζηθεοδωρίδη. Όσον αφορά την κατάσταση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του, και που τον άφησε εκτός στον αγώνα με την ΑΕΚ, και επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο Κολοβέτσιος έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και είναι σε θέση να αγωνιστεί στον αγώνα που ακολουθεί.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ, αντιμετωπίζει μία διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ο 21χρονος την άφησε πίσω του αφού την ξεπέρασε, με αποτέλεσμα να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος ο Ματίας Γιόχανσον και ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν κανονικά στις προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση